Ο Αργύρης, υπηρετεί τη Business Care από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της (12/2006) & εργάστηκε σε διάφορα τμήματα της εταιρείας. Φοίτησε στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, στο Mediterranean College, τμήμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας & στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Είναι Πιστοποιημένος (05/2018) DPO από την TUV AUSTRIA HELLAS, πάνω στη νομοθεσία GDPR, όσον αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα.

Έχει παρακολουθήσει πλείστα επιμορφωτικά σεμινάρια όσον αφορά στο Health and Safety at Work, καθώς και αρκετά e-learning στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε θέματα Διοίκησης Εταιρειών, Manage Stress at Work & Ψυχοδυναμικής Ψυχιατρικής.

Σήμερα, εργάζεται ως Διαχειριστής της Business Care, με τα βασικά του καθήκοντα να εστιάζονται στην οργάνωση του προγράμματος των Τεχνικών Ασφάλειας & Ιατρών Εργασίας, στην καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες, στην συνεργασία με τις κατά τόπους Περιφερειακές Επιθεωρήσεις Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία, στην ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας, αλλά και στη διατήρηση αυτού. Ασχολείται επίσης με την επέκταση των δραστηριοτήτων μας, στο κομμάτι της Νοσηλεύτριας Εργασίας, αλλά και του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας στην Εργασία.

Τέλος, είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Διοίκησης της εταιρείας και όλων των εξωτερικών συνεργατών & εργαζομένων αυτής, επιλύοντας κάθε πιθανό θέμα, άμεσης ή λιγότερο άμεσης προτεραιότητας.